dilluns, 6 de febrer del 2012

MA/CA/mps/aRENA’s



Açò va de la visita que l’11.107 (no és nombre de presoner -que podria ser- és de macareno) va fer a la Macarena per a agrair-li com cal la declaració de no culpable que ha obtingut del jurat popular en el seu primer judici. 

Com aquest home té molts amiguitos del alma, tant a la terra com al cel, ara va de peregrinació per agrair a cadascú la seua participació en el miracle. 

A la mateixa notícia ens assabentàrem que els favors són recíprocs: La Macarena li ha fet el miracle per a tornar-li un altre favor, perquè ell, que és molt generós però mai no porta diners damunt, va fer que la CAM li regalés un milionet d’euros per a despeses diverses. Ell sempre juga amb la bossa dels altres. 

A la missa l’acompanyà un señorito andaluz també molt macareno, Javier Arenas, a més d’altres compis del mateix pelatge. 

No estarà fent mèrits per a aconseguir l’ambaixada al Vaticà? A Roma el curita seria feliç, envoltat d’encens i de sotanes. Però si va, que el mantinguen allunyat de les finances vaticanes... 

Com que m’ha eixit una rima d’allò més, us faré una altra mostra d’ingeni, per si no l'heu notat: estava ja molt avorrit d’assabentar-me de tant de mangoneig, i he intentat distreure’m combinant en un de sol els noms “implicats” per a fabricar el meu títol. Al cap i a la fi, tots són una mateixa cosa.



2 comentaris:

  1. Ostras, sí. Ja ho he pillat... crec. Macarena, Camps i Arenas. A més, jugues amb el cas de Matas i Urdangarín. Hi ha alguna cosa més?
    D.

    ResponElimina
  2. Resulta que hi havia més del que pensava. No està mal això de Matas, però jo només relacionava els que es mencionaven: MA, perquè calia (on tu has vista Matas); CAM, per la caixa d'estalvis que soltà el milió; PS, que AMB el CAM anterior completava el cognom de l'ex-honorable; i ARENA'S a l'anglesa, que podria voler dir DE LA MACARENA.

    ResponElimina