dimecres, 22 de febrer del 2012

LES ARMES DE L'ENEMIC

Ara resulta que l’ENEMIC de la policia són els adolescents que protesten perquè passen fred o no poden cagar al seu institut! i seguint la seua lògica, les armes de l'enemic són:

ELS LLIBRES!



Caldria fer una llista de les estupideses que digueren, diuen i diran totes les "autoritats competents" de qualsevol nivell (les cometes subratllen una expressió grata al franquisme més arnat, que pel que es va veient reviscola per moments) per tal de justificar les actuacions de la policia contra els estudiants adolescents de l’Institut Lluis Vives i altres estudiants, companys, amics o vianants, -i no diguem res si algú duia "rastes"-.

Objectivament, es veu clar que van ser agressions injustificables i desproporcionades d’una policia embogida i delirant que actuava complint ordres i no refrenava els seus atacs ni davant de xiquets o ancians. 

Però tot el món no ho creu així, sobretot els que abans van guanyar una guerra i ara han guanyat uns vots, perquè això ho justifica tot.

Als "solos de cornetí" cal afegir el “tutti orquestral” dels mitjans de comunicació de la dreta degana, pedestre i corcada, que fan l’acompanyament en una cursa per constatar qui la diu més grossa. En un parell de dies he llegit al·lusions per a fer-se un fart de riure, si el tema no fos tan seriós.

No dubten en manipular la veritat, buscant culpables i conspiradors on no n’hi ha, fent un autèntic paral·lel amb la “conjura judeo-masònica” que tant obsessionava el feliçment difunt dictador.

No seria gens estrany que entre tots ells demostraren que els disturbis els van organitzar fosques forces esquerroses, que van manipular el fred i les ganes de cagar que patien uns adolescents desinformats i influenciables... 

Tampoc no seria gens estrany que cap d’ells no reconegués un error, que finalment no hi haja més culpables que els manifestants.

I, com sempre entre nosaltres, no dimitirà ni Déu!




4 comentaris:

  1. "...forces esquerroses, que van manipular el fred i les ganes de cagar que patien uns adolescents desinformats i influenciables." jajaja segur que es aixó, jaja

    ResponElimina
  2. El que més m'ha agradat ha sigut el que ha dit Rita: "He visto a los padres radicales de izquierda empujar a sus hijos". Es veu que es passa la vida al balcó perquè quan l'acampada del 15M també va dir que veia les plantes de marihuana.
    En fi!
    D.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Et propose aquest combinat de títols de pel·lícula: "La bèstia amb rajos X als ulls"

      Elimina