dilluns, 5 de novembre de 2012

UNA SENYORA MOLT GRACIOSA

Donya Rita I, l'Eterna, ha fet una divertida conferència a Madrid.


Segons ha dit a la capital del món mundial, no hi ha problema amb l'extensió de l'independentisme català per València, perquè la seua ciutat du patint la catalanització des de fa temps.

Ella sap molt bé des de quan la ciutat pateix la catalanització, perquè l'Ajuntament que presideix conserva la senyera de les quatre barres, la del  casal dels primers comptes de Barcelona, després reis d'Aragó i també de València, i la conserva des de l'any 1238, quan Jaume, Compte de Barcelona, va incorporar-la al seu patrimoni, iniciant la repetida catalanització, que ja dura més de 700 anys. 

Segons afegeix la notícia de premsa, l'alcaldessa de València des del 1991 -ara fa 21 anys!- també va acusar el president Mas d'aferrar-se al poder, i acte seguit va anunciar que repetirà com a candidata a l'alcaldia el 2015! Després, la besnéta de Miquel Nolla Bruixet, nascut a Reus (Catalunya) el 1815 i mort a València el 1879, es quedà tan fresca.

Correm el perill que la senyora ens dure tant com la senyera!La senyeraLa senyora

4 comentaris:

 1. Per l'amor de 10, 11, 12 i tot el PaÍs Valencià! Encara 6 anys més!!! Si 2 ja em sembla massa!!! Esta "senyora" a llegut algun llibre d'historia? Te encara 2 anys per a fer-ho! Creuaré els dits!

  ResponElimina
 2. Amb ella ho tenim clar. Com no la fulmine un llamp...

  ResponElimina
 3. Respostes
  1. No és difícil, podria conservar-se... en alcohol!

   Elimina