dissabte, 25 de juny del 2011

UNA PROFECIA

Encara no em trobe el pols, perquè continue trasbalsat des que vaig veure recentment una imatge de la Cospedala, en el seu primer acte oficial com a presidenta d'autonomia: anava abillada amb teja y mantilla!

La meua primera reacció ha estat mirar la data del diari, però no, no em trobava en els anys quaranta ni havia caigut en el pou del temps.

Immediatament vaig pensar que la tal imatge era d'una indecència insuperable i de les més terribles que havia vist en una llarga temporada, però no vaig saber si classificar-la com a d'horror polític-ideològic, com a gore confessional o com a pornografia espiritual. Cal afegir que el Bono anava processionant amb  ella, supose que amb ciri i tot!

Primer va ser el Cotino amb la creueta, ara la Cospedala, d'Española Eterna. Si la cosa segueix així, us profetitze que, quan Mariano prenga el poder, ho farà vestit de torero i  mostrant paquete (de mesures econòmiques)

2 comentaris:

  1. El que no m'explique és com es pot subvencionar una organització masclista com l'església catòlica, que discrimina les dones. Jo crec, fins i tot, que són anti-constitucionals, s'els podria posar una demanda.

    ResponElimina
  2. I qui li posa el cascavell al gat? L'actual govern laic, en mans del PSOE, un membre destacat del qual desfilà conjuntament amb aquesta senyora?
    No cal oblidar que, a més, subvenciona cada vegada que se li acudís vindre, les quantioses despeses dels repetits viatges del papa.

    ResponElimina