divendres, 25 de novembre del 2011

TORNARÀ A TVE. LA BRUTAL "FIESTA NACIONAL"

Pío García-Escudero, portaveu del PP al Senat, ho va anunciar pocs dies abans del 20 de novembre: els toros tornaran a emetre's per Televisión Española. Sembla una mesura immediata, un cop Mariano Rajoy accedesca al poder.

La retransmissió dels toros es va suprimir per l’elevat cost econòmic que suposava i, encara més, pel compliment de l’horari infantil. Segons estableix el llibre d’estil de RTVE “no s’emetran curses de braus pel seu horari, generalment coincident amb l’horari protegit o d’especial protecció per a la infància”.

García-Escudero justificava la decisió afirmant que “sempre han donat suport que la protecció, foment i difusió de la Fiesta Nacional tinga un tractament especial als mitjans de comunicació, especialment a TVE”.

És a dir, que als membres del PP com Don Pio i Don Mariano els agrada protagonitzar les animalades de la seua Fiesta nacional, per això volen protegir i difondre les essències de l’espíritu nacional, no siga que es disolguen els valors que fonamenten el patriotismo español i vagen augmentant les persones civilitzades que no suporten el brutal, el sangonós sacrifici d’un animal per tal que disfruten uns altres. Continuant amb el símil animal, a mi això em sembla un patriotisme de galliner.

Potser també volen accelerar subtilment la pèrdua d’audiència de TVE a favor de les televisions privades. Entre açò, el comiat als periodistes intel·ligents que va anunciar no fa molt un “apessebrat” bocamoll i les aparicions letals de Mariano, en quatre dies la liquiden.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada