dissabte, 1 de desembre del 2012

NOU BEST-SELLER D'HUMOR (NEGRE)

No deixeu de llegir aquest best-seller tan interessant i divertit. Per al vostre goig, du un palet (I). Llegiu aquest, i conserveu memòria que n'hi haurà més.


Ací teniu un parell de perles que llueixen amb llum pròpia:


"Muchas veces me han preguntado cómo sé que soy especial. Es difícil de decir; digamos que siempre lo he sabido. Ya desde el colegio sabía que ninguno de los que me rodeaban estaba a mi altura. Como delegado de mi clase, en 3ºB, tomé la decisión de ocupar 3ºD y librar a aquellos pobres chicos del pésimo delegado que habían elegido. No fue una decisión sencilla; tuve que mandar a varios muchachos a combatir al patio, pero, al final, obtuvimos la victoria. Ese día comprendí que estaba destinado a algo más grande que jo mismo"

És a dir, que en principi es conformava amb poc...


“La primera vez que supe que no era un ser humano corriente, lo recuerdo bien, fue cuando ETA voló mi coche conmigo dentro. Salí de allí, envuelto en llamas, y pensé: ¿cómo es posible que haya sobrevivido? Nadie se lo explicaba. Los médicos no encontraban una respuesta, tampoco mi personal de seguridad. A todo el mundo le pareció… milagroso. Esa noche soñé con Dios. Era una luz, no tenía rostro, pero sí voz. Me iluminó con su haz y me dijo: “Jose Mari, si te he salvado es porque te necesito vivo para que lideres a la humanidad”. Me dijo un par de cosas más, pero son personales. Aquella experiencia me cambió, por supuesto. Desde entonces soy mucho más humilde.”


No cal que ho diga, que ja es nota, ja!





4 comentaris:

  1. No és possible que una persona normal parle així. Realment és especial. Qualsevol pot arribar a president.

    ResponElimina
  2. Ell no és "qualsevol", ell parla directament amb Déu, que li encarrega liderar la humanitat, com un altre Moisés però en gros, i ell es queda tan fresc.
    Si bé ho mires, hauria d'estar agraït a l'ETA, que va proporcionar-li el fil directe amb tan alt personatge; de no haver patit l'atemptat, no hauria parlat en somnis amb Déu i ens hauríem alliberat del desafortunat encàrrec.
    La veritat és que si ha de salvar-me ell, preferesc condemnar-me!

    ResponElimina
  3. Sense paraules, es molt fort, pero lo fort es el de la editorial... A mi m'el dona a llegir i li dic, mire, millor porta'l a Ediciones Bruguera a vorer si tens mes sort...

    ResponElimina
  4. La veritat és que hauria quedat millor en una d'aquelles edicions baratetes, que publicaven per gèneres: policíac, sentimental, de l'oest, etc. És molt adequat per a la col·lecció de ciència ficció, secció de "marcianos"

    ResponElimina